Októberi hétvégénk

Az októberi hosszú hétvégét a Pilisben töltöttük, hogy még jobban megismerjük egymást, Istent és a természetet. Pár tagunk ezeket a gondolatokat osztotta meg a hétvége után:

“A tábor klassz volt, a természetben kinn levés nagyon jólesett, meg a programok nyüzsgése vagy akár a közös kajálás, ahogy mindenki kivette a részét a dolgokból.”

„Jó volt együtt látni a csapatot, találkozni olyan emberekkel, akiket évente egyszer látok. Jó látni, hogy növekedünk.”

„Ez a hétvége sok szeretetet, vidámságot, feltöltődést, kapcsolatokat, találkozásokat, közösségi élményt, természet-élményt, Isten-élményt és még sok mást is adott. Nagyon jó volt együtt lenni! Úgy érzem, olyanok voltunk, mint egy nagy család. :)”

„Én is jól éreztem magamat, nagyon sokat adott ez a hétvége. Testileg-lelkileg feltöltődtem, új dolgokat tanultam, kapcsolatokat építettem a mozaikosokkal és Istennel és annyit nevettem, mint még soha:)”

l„Nagyon örülök, hogy részt vettem a tábor pár napján. Testvéri együttlét, az egymás megismerésének és az együtt gondolkodásnak öröme töltött fel a hétvégén . Mikor el kellett mennem, azóta is az a vágy él bennem, hogy még, még több hasonló közös időt a hétköznapokban is. A jó hír, hogy ez csak rajtunk múlik, s érzem, hogy áldottak vagyunk közös utunkon.”

„Nem is kiszakadást, hanem a helyszín miatt inkább felülemelkedést éreztem a hétköznapi dolgokon. Nosztalgia, a közösségbe való bekapcsolódás, csendben imádkozás, izgalmas emberek, jó poénok.”